Mennyivel könnyebb így :) | Workflow Station | Desk Setup #2

17 000 Megtekintés 34 E

Sziasztok! A Kingston Technology nemrégiben bemutatta a Workflow Stationt, ami egy kifejezetten jópofa moduláris USB HUB, új szerzemény a mindennapjaimhoz.
Link: kings.tn/3voZBdK

Kövessetek minket:
- Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
- Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
- Facebook: goo.gl/WqeizY
- Instagram: goo.gl/Dzp2vD
- Weboldal: goo.gl/9SnNRv
- Twitter: goo.gl/zYw3gU
- Email: info@tech2.hu

Időbélyegek:
00:00 - Szokásos felvezetés
00:45 - Mi van a doboz(ok)ban?
01:31 - Imádom, de az unboxing...
02:02 - Előtte és utána
03:30 - Nem ez az egyetlen opció
03:45 - A modularitás KIRÁLY!
04:59 - Specifikációk
05:22 - T5 SSD-hez tökéletes, T7-hez is oké /speedtest
05:47 - Kompatibilitás, anyaghasználat
06:10 - Előnyök és két bónusz
06:37 - Kinek jó ez? Összegzés

FONTOS! A videó elkészítéséért a Kingston nem fizetett semmit, viszont az fontos, hogy a terméket megtarthattam. Ez persze nem befolyásolja a véleményalkotást.

GY.I.K.
- Te kecskeméti vagy? Igen :)
- Mi az a számláló a háttérben?: www.youtube.com/watch?v=GTxhl...
- Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
- Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
- Hogyan készül egy Tech2 videó?: www.youtube.com/watch?v=m-yOi...

Tagek:
tech2, tech2hu, kingston, kingston workflow station, kingston workflow station bemutató, kingston workflow station teszt, kingston workflow station vélemény, workflow, workflow station, workflow station bemutató, sd olvasó, kingston sd, canvas react, canvas react plus, samsung t7, ssd, sd, kártyaolvasó

Megjegyzés

 1. Ádám Korondán
  Ádám Korondán
  7 napja

  Ki tudnám használni.

 2. Ádám Korondán
  Ádám Korondán
  7 napja

  Miért ne?

 3. Zwack86
  Zwack86
  18 napja

  Szia Laci, engem a videóból ami a legjobban érdekel az a monitoron a háttér, vagy képernyőkímélő vagy mi az :) nagyon tetszik :) mi ennek a neve? igaz ez 1 mac de talán létezik windozra is, utánanéznék csak kéne a neve :)

 4. László H.
  László H.
  20 napja

  Három fényképezőgépem van, mindegyikhez két SD kártya van, így biztosan ki tudnám használni.

 5. Patric Rybak
  Patric Rybak
  20 napja

  Dobjatok már ide egy lájkot, hogy megreformáljuk a csomagolást! Gyűlölöm mikor egy pendrive-hoz már esőtáncot kell járni, hogy kikerüljön abból a műanyag szemétből!

 6. Fa - Alma
  Fa - Alma
  20 napja

  De Ez a dokkoló még Linuxon is működik?

 7. Henrik H
  Henrik H
  20 napja

  A kemény csomagolás megvédi az eszközt. Ha nem fér el egymás mellett két csatlakozóban egy időben adathordozó, akkor az egyik lyukba beledugsz egy usb hosszabbítót.

  1. Henrik H
   Henrik H
   20 napja

   De kombinálhatod elosztóval is.

 8. # Gyuri190.
  # Gyuri190.
  21 napja

  Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy a samsung galaxy note 10 lite tepefonjának a pen eszközén a kis gomb az milyen célra szolgál? Köszönöm előre is a válaszodat!

  1. Tech2.hu
   Tech2.hu
   21 napja

   Szia, ha közel van a toll a kijelzőhöz, akkor a gombot megnyomva előjön egy eszköztár.

 9. Előd Ákos
  Előd Ákos
  21 napja

  Tervezel esetleg olyan videókat, amiben régebbi készülékeket (pl. Galaxy S9, S8) mutatsz be úgy, hogy van-e létjogosultsága 2021-ben?

 10. _RooB _
  _RooB _
  21 napja

  Szia Laci! Te szerinted a Galaxy A72 gördülékenyen vinné (eredeti) a Gta SA-t A kisöcsém kérdi, mert ha laggolna akkor inkább nem adna ki érte pénzt.

 11. Meditációs Csirke
  Meditációs Csirke
  22 napja

  te komoly mac minit használsz? most iratkozok le!

  1. Tech2.hu
   Tech2.hu
   21 napja

   na és ez számodra miért probléma? Nagyon kiváncsi vagyok :D

 12. Kiskaresz03
  Kiskaresz03
  22 napja

  hajaj mi lesz itt ha a Kingston megkeres, hogy te legyél Duplatechnológiás csomagolástechnikus és dizájner László!

  1. Tech2.hu
   Tech2.hu
   21 napja

   adom :D

 13. Botond Kis
  Botond Kis
  22 napja

  Hú de jó kütyü, szerintem szerezni fogok egyet.

 14. Mihály Rozmán
  Mihály Rozmán
  22 napja

  csak, hogy a témánál maradjak: Laci légyszi gyere velem BFME-zni! 2 hete tolom, de csak AI ellen játszottam eddig, nem találok magyar arcokat.

 15. Vito Franzini
  Vito Franzini
  22 napja

  Nagyon jó kis eszköznek tűnik, bár én egyáltalán nem tudnám kihasználni ! 🤗 Viszont ha már írok, lenne egy kérdésem . Szerinted mi okozhatja azt a problémát, hogy (az ár miatt aliról rendelt [Samsung Evo10-es 512Gb]) sd kártyám többszöri formatálás után sem enged pl egyes videókat lejátszani ? Egy sorozat 45perces részei a belső tárhelyben simán lejátszhatók, de a kártyán nem indulnak el, vagy 00:00 lesz az időtartamuk, esetleg bezavarják még a gyári videó lejátszó appot is és a ⏸️ gomb eltűnik és egy "érzéketlen" ⏹️ lesz helyette (Előtte egyszersem sem és azóta a régi kártyámmal sem tapasztalok hasonlót ). 🤔 Ui: jók a videóid ! 🤗

 16. Sándor Gordon Lipcsei
  Sándor Gordon Lipcsei
  22 napja

  Vajon egy USB-C vel rendelkező telefont rá lehet tenni?

 17. Erik Kormos
  Erik Kormos
  22 napja

  Jó cucc. De nyílván a minőségnek ára van. Nekem elég egy 7 pontos Blitzwolf usb hub a Macbook airemhez!

 18. Dymon32
  Dymon32
  22 napja

  2:40 Én a tv nél voltam így, mindíg hátranyúlkálni, bénázni ott ráadásul kedvesem picit hevesebb természet, így egy usb 3.0 hosszabbítót szerváltam, így már 2 db usb egység is befér :)

 19. Ampervadasz750kv
  Ampervadasz750kv
  23 napja

  Ez a megoldás tényleg zseniális. Ezért az árért ez egy kincs kifejezetten célfeladatra. Laci egy kérdésem lenne hozzád hasonló feladat megoldása reményében. Tervezel bemutatni a közeljövőben hasonló dokkolóról, külső mobile rack -ről csak SATA SAS SSD / HDD adathordozó megoldásokra? Most ezzel vagyok kicsit megakadva. Alap eset a megveszed használod katógira felett sorolom be magam e téren. Nekem számít a üzemelés poziciója (sérült HDD esetén nem mindegy a csapágyterhelés, meg úgy alapból erre odafigyelek), az egység rögzítésének a módja, fiókos e, milyen fizikai méretet fogad be magasságra, van e hűtése, szabaályozható, esetleg te is beletudsz szólni, a rendszertől tud e idle parancsot fogadni ( az eszköz saját idle állapotán túl persze ), unmountnál rendesen kiparkol és leáll e a tányér ( HDD esetében persze de az SSD -nél sem mindegy pl. tiltott pufferürités bekapcsolása melett pl.) van e és milyen több lemezes megoldás (2, 4) aminél fogva JOBD, RAID megoldások, adathordozó klónozási lehetőség nem csak bájt szinten hanem fájlkülönség alapján ( hajazva a RAID -ra de nem RAID alapon!) és mindez nem csak Win, hanem Mac -es környezetre is vetítve. Talán a SAS megoldást eltudom engedni, mert erre van külön PC, meg nem gyakori eset. 1-2-4T -ás HDD -kkel és SSD -kkel foglalkozom (még) akár sérült akár ép, a fájlrendszer szinte bármi szóba tud jönni. A fő az adatmentés, vagy biztonsági másolat készítés. Jelenleg nem cég vagyok szóval halandóbb mint valaha, azonban túl kevés információt találtam a neten. Valamiért azt látom, hogy nagyon kevesen foglalkoznak a témával, ahol meg tudtak válaszolni ott meg a NAS -t mint "mgoldást" javasolták ami nekem erős hidegzuhany volt mert tudjuk, hogy ez más világ... Tudom ez a kategória erősen 50+ -os árcédula felett van, azonban most egy egy lemezes külső rack -et használok USB2.0 képességgel ami egy általános adatmentés esetén rendes kínszenvedés lenne, ezért ezt az egységet csak akkor használom, ha szektrorról szektorra kell adatot kinyerni / helyre állítani egy sérült HDD -ről. Nagyából erős a téma tudom, rengeteg a kérdés, de azt gondolom evvel a szegmenssel biztossan megfogsz pár advanced user-t könnyeztetni, közöttük engem is. :) Csak így tovább, tettszik a VR -os kooperálás mint pl. a legutóbbi mikor a Jani veled trollkodta be a tehvidójukat. Nagyon bejön! :)

 20. Zsolt Simon
  Zsolt Simon
  23 napja

  Szia Laci! Jok a videoid. Nem latom at 100% a rendszeredet es az igenyeidet, de nem lenne szamodra elönyösebb egy otthoni felhöt kiepiteni, azaz egy NAS-t?

  1. Tech2.hu
   Tech2.hu
   22 napja

   Szia, köszi a tippet. Gondolkodtam anno benne, de ideálisabb a külső SSD. Gyorsabb mint a NAS és ha rendezvényre kell mennem, pl. MWC, akkor is jobb így azért.

 21. Laszlo Szabo
  Laszlo Szabo
  23 napja

  Elégé gagyi hatásu. 😊 Ennyi pénzért drága....

 22. Andor Miskolczy
  Andor Miskolczy
  23 napja

  Biztos jó, de a samsung dex, az szerintem egy magasabb színvonalú termék

  1. Laszlo Szabo
   Laszlo Szabo
   23 napja

   Sokkal 😊

 23. Benedek Dibáci
  Benedek Dibáci
  23 napja

  Hát ha drága ha nem az, hogy a modukok rendesen lötyögnek benne engem irritálna, szerintem gagyi hatása van, hiába fogja az usb c, közbe lötyögnek benne a modulok...és ennek semmi köze ahoz, hogy ki lehessen venni. Mivel hozzá gyártott modulok vannak így könnyen lehetett volna meg oldani hogy szépen passoljanak bele ahogy kell....ne lötyögjenek mint egy eltört csatlakozó. Csak a lötyögés miatt már nem kell se így se úgy. Nem tudom egy jó cuccot ami még drága is...mert ugye miért ne...de valami kis hülyeséggel el rontják..pl az ilyen lötyögős elméretezett dokkal.

  1. Benedek Dibáci
   Benedek Dibáci
   22 napja

   @Tibor Horváth hát na irritál ha valami gagyi hatású

  2. Tibor Horváth
   Tibor Horváth
   23 napja

   @Laszlo Szabo Igen! Az Aliexpressröl 14$ még megérteném ha Yohaka vagy bánomisén nevesemmi lenne...

  3. Laszlo Szabo
   Laszlo Szabo
   23 napja

   És mégfizetett is érte 😆

  4. Tibor Horváth
   Tibor Horváth
   23 napja

   Vége valaki észrevette ezt a lityi lötyi vackot. Köszi!

 24. Áron Szukup
  Áron Szukup
  23 napja

  Szia Laci a Samsung nak hogy lehet mondani hogy szeretnám terméket tesztelni

  1. Ákos Illy
   Ákos Illy
   22 napja

   Hát írj nekik, hogy szeretnád letesztelni. A viccet félretéve nem hinném, hogy csak úgy odaadnak egy bármilyen készüléket, csak mert te le szeretnád tesztelni. Ha csak nincs egy komoly csatornád, akkor meg kell venned a dolgokat, ha le szeretnád tesztelni.

 25. Hun Honcraft
  Hun Honcraft
  23 napja

  Előbb vetted a Mac Minit, mielőtt kijött az M1 iMac, vagy mi volt az, ami a Mac Mini felé döntött? :D Mert az M1 iMac elég bxszó lett, bár azon ennyi port sincs :D Annyit mondok, hogy pontosan ugyanazok vannak, mint a MBA/13 colos MBP-n Nem értem, miért nem lett picit vastagabb azért, hogy több port meg talán egy dedikált kari is belemehessen :D Asztali gépnél őszintén nem mindegy, hogy milyen vastag? :D

  1. Tech2.hu
   Tech2.hu
   22 napja

   Szia, mac minit akartam, amúgy is átmeneti gép addig, míg nem jön az erősebb Apple Siliconos laptop.

 26. mikley gipley
  mikley gipley
  23 napja

  telefonont probáltál vele tölteni? mekkora lenne ha quickcharge és egyéb szabványt is adná helyből.

 27. Zoltán Vaczulin
  Zoltán Vaczulin
  23 napja

  Meglepően kevés modulféle van hozzá. Nincs pl. wifi, ethernet, HDMI stb. modul, és kimaradt a telefon dock is, ami csak egy picivel szélesebb foglalatot igényelne. Ha szétszedem, talán bele lehetne farigcsálni a megfelelő vájatot.

 28. Bence Szőcs
  Bence Szőcs
  23 napja

  Telefont lehet tölteni?

 29. Balázs Gaál
  Balázs Gaál
  23 napja

  Nem, nem mellékes probléma a csomagolás. Engem is rendkívül bosszantanak ezek a kemény műanyagos csomagolások. Én tapétavágó szikével szoktam felbontani őket, mert gyorsan eléletleníti az ollót :-D Amúgy tetszik a HUB, de én nem tudnám kihasználni. Várom az M1-es McMini tesztet is, valamint egy új iMac tesztere is nagyon kíváncsi lennék :-)

 30. Fehér Márton
  Fehér Márton
  23 napja

  Megvan a "Laci vagyok,a Tech2 őt nézitech".... 🥰

  1. Vezér Trójai
   Vezér Trójai
   23 napja

   Ahaaa, érdekes...

 31. B Toth
  B Toth
  23 napja

  Király, mint mindig…. Annyira élvezetes, hogy a többi “szaktársadhoz” képest te értesz is hozzá…..! Köszönet a munkádért!

 32. Coverex
  Coverex
  23 napja

  Kedves Kingston! Nem lehetne, hogy ez az USB hub ne ilyen mocsadék drága legyen? De most komolyan 50k+ a minihubok? Ilyenkor nem értelek Laci, értem én, hogy munkához kell, de akkor is mocsok drága és sztem biztos lennének más megoldások is erre jóval olcsóbban, hasonlóan praktikusan.

  1. Laszlo Szabo
   Laszlo Szabo
   23 napja

   Drága és ennyi pénzért müanyagot kapsz 😆

 33. P4TRICCS
  P4TRICCS
  23 napja

  Nekem nagyon tetszik és ötletes találmány de mint aki a könnyen hordozni akarom mi közben pc marad típus vagyok nem kell további holmi amit ki huzgalni és szerelgetni kell 😅

 34. Patrik Nyolcas
  Patrik Nyolcas
  23 napja

  De a legjobb tulajdongsága az, hogy megy az M1 Mac mini színéhéz :D

 35. diego87HUN
  diego87HUN
  23 napja

  Nekem pl. Asus PN50 mini PC-hez tök jó lenne, mert van 2 "felesleges" usb type C portom. A HDMI kábel miatt a hátsó type C-re nem lehet csak ilyen kis méretű csatlakozót dugni, és akkor már előre is hozná a portot. Először azt hittem legalább 70 000Ft az alap készlet ára, de így vállalható. Az mondjuk annyira nem szimpi, hogy eléggé mozognak a dokk egységek benne, ahogy láttam. Mármint amikor pakolászod bele a kártyát, vagy pendrive-ot. De kétségtelen, hogy jó cucc.

 36. DAViD
  DAViD
  23 napja

  Remek videó!

 37. Zoltán Váczi
  Zoltán Váczi
  23 napja

  Annyira nem drága, a Blitzwolf nagy hubja 30k, és az nem moduláris. Jó kis kütyü ez, de én a Blitzwolf hubját venném, nekem nem kell hogy moduláris legyen.

 38. Stand Last
  Stand Last
  23 napja

  Nem sokkal többért van olyan dokkoló, amiben van hdmi, usb, jack, memóriakártya és 6 usb. Ha már ilyen magasabb árban vesz valaki, ez kicsit pazarlásnak tűnik.

 39. Ádám Suszter
  Ádám Suszter
  23 napja

  Szuper volt a videó, számomra ez a termék nem indokolt, nem tudnám kihasználni, de nagyon menő. A képernyőkímélő honnan van? :D

  1. Ádám Suszter
   Ádám Suszter
   22 napja

   @László Zoltán Horváth jól néz ki, nehéz normális screensavert találni :)

  2. László Zoltán Horváth
   László Zoltán Horváth
   22 napja

   Ez nagyon sok embert érdekelt. Komolyan.

 40. valaki valaki
  valaki valaki
  23 napja

  a fejhalgató tartóról kaphatok egy linek?:)

  1. László Zoltán Horváth
   László Zoltán Horváth
   22 napja

   Ott virít rajta a CORSAIR logó szóval ha rákeresel google-en hogy corsair felhallgató állvány akkor ott meg fogod találni😱😱😱😱

  2. Vezér Trójai
   Vezér Trójai
   23 napja

   Egy egszerű fejes tartó, nem kell feltétlen lekoppintani ami Lacinak van!

 41. Barnabás Tifán
  Barnabás Tifán
  23 napja

  Jaj de vártam a következő részt :) ismét szuper videó!

 42. Bollók Csaba
  Bollók Csaba
  23 napja

  Szeretem a Kingston cuccait, de szerintem ez kicsit drága. A Mac Mini amúgy még istenes portok tekintetében, de nyilván kevés lehet ilyen esetben. @Laci: Egy észrevétel a videóhoz: Ha sokat forgolódsz miközben beszélsz, lehet, hogy érdemes lenne egy mikroportot használni, mert hallhatóan "kilépsz" a mikrofon hatósugarából. Egyébként profi videó volt ez is.

 43. Mesterházy Péter
  Mesterházy Péter
  23 napja

  Szia Laci! Redmi 9-re jön az android 11?

  1. Vezér Trójai
   Vezér Trójai
   23 napja

   Google, kb fél percet vesz igénybe... Jön!

 44. Károly Maczosek
  Károly Maczosek
  23 napja

  Köszönjük ezt a videót is

 45. T.Benjamin
  T.Benjamin
  23 napja

  macbookodat lecserélted egy m1-es mac minire?

 46. Balázs Mozgó
  Balázs Mozgó
  23 napja

  Ha a régi gépemet venném alapul akkor jól jött volna, na nem feltétlenül munka miatt, csak szimplán nem kell mindig felállni ide-oda hajlongani hogy elkérjem az USB portot. De mivel a mostani gépen van 13 usb, plusz 1 USB-c 3.1 gen2 így felesleges lenne. Ennyi porthoz csak azt nem kötöm hozzá amit nem akarok.

 47. Hunor Bartok
  Hunor Bartok
  23 napja

  Nagyon jó lett a videó.

 48. Hunor Bartok
  Hunor Bartok
  23 napja

  Egy tip a kingston terméket a legkönnyebb úgy kibontani, hogy egy szikével körbevágod elől a termék mentén. Olyan kics habot kéne csináljanak, hogy egy mikroSD és egy SD, jó lenne a mai laptopokhoz.

 49. Hunor Hudák
  Hunor Hudák
  23 napja

  Èn nem tudnám kihasználni, de az ilyen tartalimgyártóknak mint te szerintem is nagyon hasznos lehet

 50. Kadlicskó Balázs
  Kadlicskó Balázs
  23 napja

  egyszerűen kurva jó 😍

 51. XxMarkopoloxX :D
  XxMarkopoloxX :D
  23 napja

  Hát azert elégge mekgonnyebbiti a munkat, johetnek a reszek meg ggs

 52. Chao San
  Chao San
  23 napja

  Nagyon tetszik. Nem zavaró, hogy egy kézzel nem tudod kihúzni a pendriveot?

  1. Chao San
   Chao San
   21 napja

   @Vezér Trójai Nem nagy probléma, de ha kifizetnék 40ezret egy kütyüre, ami azért van, hogy kényelmesebb legyen a munka, ne kelljen már két kézzel bohóckodni.

  2. Vezér Trójai
   Vezér Trójai
   23 napja

   Micsoda probléma!😂

  3. Tóth Gábor
   Tóth Gábor
   23 napja

   Szerintem ki lehet.

 53. Márk
  Márk
  23 napja

  Laci Mijen tabletet ajálasz videovágásra meg kicsi jászásra?

  1. jános Nagy
   jános Nagy
   23 napja

   Helyesírás különórákat...

  2. Ákos Illy
   Ákos Illy
   23 napja

   Pontosan, anélkül elég nehéz egy ilyennek egyáltalán utánanézni is....

  3. Márk
   Márk
   23 napja

   @Ákos Illy köszi

  4. Titusz Szabó-Veres
   Titusz Szabó-Veres
   23 napja

   Én először egy helyes írási szótárat ajánlanám😉

  5. Ákos Illy
   Ákos Illy
   23 napja

   Nekem a 2020-as, 12,9 hüvelykes, 4G-s, 512 GB-os verzió van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Csak hát mindennel együtt 800 k

 54. L L
  L L
  23 napja

  Király a videó megint Laci!